Conti V FO Pioneer bliver erstattet af Conti VX Advance

Som en del af en større strategi, er Continental I øjeblikket ved at tilpasse og forbedre deres produktportefølje over hele verden med en globalt ensartet navnestruktur og ny og mere tiltalende branding. Dette gælder også for FO PIONEER.

I den nye, globalt standardiserede logik står Conti® V for en kilerem fra Continental. X’et står for raw edge. Effektniveauerne er nu angivet som Standard, Advance eller Supreme. Det er
sådan det nye navn er blevet skabt: Conti® VX Advance. 

CONTI VX Advance erstatter den etablerede CONTI®V FO PIONEER. Den nye rem har præcis de samme egenskaber og den samme ydeevne som før. Den eneste forskel er en ny farve og ny branding. Lærredet forbliver CO/PES-blanding med EPDM. CONTI®VX Advance skifter fra blå til sort farve med gul og hvid branding.

Læs informationsflyer om Conti VX Advance

Jens S. vil håndtere disse remme som to forskellige remme (sorte og blå). De nuværende Pioneer remme, der er på lager i Taastrup, vil blive leveret først. Derefter erstatter vi dem langsomt med de nye remme. Efter bedste evne vil vi adskille de remme der sendes til vores kunder, og dermed ikke sende blandede remme. I tilfælde af blandede leverancer vill dette blive kommunikeret mellem kunden og den ansvarlige sælger. Blandede remme bør ikke have indflydelse på ydeevnen.

Kontakt os ved yderligere spørgsmål.

Loading